Jucătoarele de la CSM București, filmate topless la dușuri (VIDEO)

Jucătoarele de la CSM București, filmate topless la dușuri (VIDEO)

222
0
DISTRIBUIȚI

Jucătoarele lui CSM București au fost puse într-o situație revoltătoare după meciul câștigat luni pe terenul lui Roman.  Organizatorii n-au pus niciun fel de perdea la geamurile de la dușuri, așa încât, la finalul meciului, spectatorii care plecau le-au văzut dezbrăcate.

După ce au asistat la meciul dintre echipa din Roman și CSM București, încheiat cu 29-25 în favoarea fetelor Hellei Thomsen, la ieșire spectatorii au avut parte și de un număr de topless oferit gratuit cu generozitate la duș de protagonistele din Capitală.

Meritul este în mare parte al organizatorilor, care nu au montat o minimă perdea de protecție la ferestrele de la dușuri, astfel că mișcările de felină ale jucătoarelor au putut fi admirate în voie din parcarea din fața Sălii Sporturilor. Și aplaudate la scenă deschisă! Deci, se poate! Jos pălăria pentru ambele spectacole!

sursa: ziarpiatraneamt.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ