KEREMCEM, ACTORUL DIN BAHAR VIATA FURATA A VORBIT PENTRU PRIMA DATA DESPRE...

KEREMCEM, ACTORUL DIN BAHAR VIATA FURATA A VORBIT PENTRU PRIMA DATA DESPRE CASATORIE

1275
0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia zilei indragostitilor, Keremcem, indragitul actor din serialul turcesc Bahar – Viata furata a interpretat cateva melodii romantice dedicate indragostitilor.

kere4

In cadrul unui eveniment dedicat zilei indragostitilor actorul a fost asaltat de fani, dar si de cateva intrebari mai indiscrete la care a si raspuns. Evident majoritatea intrebarilor au fost legate de iubita sa, Ezgi Asaroğlu.

kere

Care este cea mai importanta surpriza facuta iubitei tale? ” Cea mai importantă surprinză, din punctul meu de vedere, este o melodie, am compus o melodie, dar nu-mi aduc aminte dacă eu am avut parte de o surpriză pentru că nu-mi plac surprizele.„ a declarat actorul.

Tot la intalnirea cu fanii, Keremcem, a vorbit si despre casatorie: „ Căsătoria este ceva frumos. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le pot trăi doi oameni. Căsnicia noastră începuse bazată pe multă iubire și respect, dar s-a terminat. Căsătoria nu e ceva ce trebuie să fie gândit, ci ceva ce trebuie făcut din inimă. Inimile trebuie să fie împreună.„ 

kere2

Keremcem a dat autografe si a facut poze cu fanii. Bahar- Viata furata este un serial turcesc difuzat in fiecare seara de Kanal D.

Sursa: viatacuaromadecafea.wordpress.com

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ