Kim Kardashian jefuită și amenințată la Paris

Kim Kardashian jefuită și amenințată la Paris

1923
0
DISTRIBUIȚI

Kim Kardashian, jefuită în camera ei de hotel, la Paris! Vedeta a fost ameninţată cu arma, de doi indivizi deghizaţi în poliţişti, care i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de euro.

Soțul ei, rapperul Kanye West, și-a întrerupt concertul pe care îl susţinea la New York, după ce a anunțat publicul că are o urgență de familie.

În momentul atacului, Kim era singură, nu se afla cu cei doi copii ai săi. Vedeta se află în Franţa pentru a lua parte la Paris Fashion alături de mama ei, Kris Jenner și de surorile ei.

Anterior, canalul de televiziune CNN a informat că doamna Kardashian a fost ameninţată de bărbaţi înarmaţi în camera ei dintr-un hotel parizian, ceea ce a făcut ca soţul ei, cântăreţul de muzică rap Kayne West, să îşi întrerupă brusc un concert în New York, invocând o urgenţă în familie.

Kim şi soţul ei, Kanye West, au fost incluşi de revista Time în lista celor mai influente 100 de persoane din lume.

Kim Kardashian, protagonistă a show-ului TV „Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ