Lacrimile sincere ale unei fetiţe de 11 ani, devastată că a murit...

Lacrimile sincere ale unei fetiţe de 11 ani, devastată că a murit Stela Popescu: „Tot ce mi-am dorit a fost s-o fac mândră şi n-am mai apucat!” (VIDEO)

298
0
DISTRIBUIȚI

Stela Popescu a fost un reper pentru mulţi tineri, iar relaţia de prietenie pe care actriţa o avea cu generaţia tânără este de notorietate.

Iată că trecerea în nefiinţă a îndrăgitei actriţe a atins multe inimi, chiar şi dintre cele foarte tinere. O fetiţă de 11 ani a fost pur şi simplu devastată de vestea că Stela Popescu nu mai e, ea mărturisind în lacrimi cât de mult a încurajat-o actriţa să nu renunţe la visele sale. Stela Popescu o îndemnase să nu renunţe la cursurile de dans, unde fetei nu prea îi ieşeau paşii şi să îşi urmeze visul.

„Era super. Tot ce mi-am dorit a fost s-o fac mândră şi n-am apucat. Îmi spunea să nu renunţ niciodată. Orice ar fi, niciodată nu trebuie să renunţ. Era specială. Era o actriţă minunată şi nimeni n-o s-o poată înlocui vreodată. Avea un suflet incredibil. Ziceam, când o să fiu mare, că vreau să plec într-o altă ţară şi să încerc să răspândesc acest talent. O să mi-o amintesc ca pe un înger. De la ea mi-au rămas acum doar fotografiile. Chiar îi pregăteam un cadou special. De fiecare data cand greşeam, ne spunea că nu e nimic, o luam de la capăt şi-o să fie mult mai bine. Şi chiar aşa se întâmpla”, a mărturisit fetiţa.

Vezi imagini video pe observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ