Lăutari celebri, bătuţi crunt de patronul unei discoteci şi lăsaţi fără instrumente....

Lăutari celebri, bătuţi crunt de patronul unei discoteci şi lăsaţi fără instrumente. „A lovit fără niciun motiv“

42
0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 anunţa la ora 4 dimineaţa izbucnirea unui scandal mosntru între membrii unei formaţii de lăutari şi patronul discotecii din Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi.  Marinică Nămol şi instrumentiştii lui tocmai se pregăteau să pună punct programului de manele atunci când patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bătaie pe tehnicienii care demontau boxele.

”Eram în timpul cântării iar incidentul s-a întâmplat în loja de deasupra scenei unde sunt mese cu invitaţi. După ce au plecat clienţii de sus, băieţii de la tehnic s-au dus să strângă aparatura şi în timp ce demontau boxa patronul a început să-l lovească pe unul dintre băieţi. Fără niciun motiv”, ne-a declarat Marinică Nămol, şeful formaţiei.

Cântăreţii de pe scenă au oprit programul şi au încercat să aplaneze scandalul. Degeaba, pentru că patronul, foarte agresiv, i-a dat afară pe toţi după care s-a baricadat înăuntru. Pentru a-şi recupera instrumentele şi aparatura de sonorizare, Marinică Nămol a decis să sune la 112 ca să ceară ajutorul Poliţiei.

Citeste mai mult: adev.ro/p3mhg4

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ