LOCUL IN CARE CHELNERITELE SERVESC CAFEAUA IN LENJERIE INTIMA

LOCUL IN CARE CHELNERITELE SERVESC CAFEAUA IN LENJERIE INTIMA

687
0
DISTRIBUIȚI

Un nou tren este lansat in cafenelele din Statele Unite ale Americii! Patronii unor localuri au gasit o modalitate inedita de a atrage clientii. Chelnerii si chelneritele servesc clientii in lenjerie intima.

2AB56C4700000578-3168817-image-a-29_1437433045190Foto: dailymail.co.uk

Chiar daca au atras nemultumiri din partea oficialilor, proprietarii sunt multumiti pentru ca a prins la public ideea ca angajatii sa fie imbracati foarte sumar. Desi in unele locuri vanzarile au crescut si cu 100%, Mike Fegan, membru in consiliul din Spoksne (Washington), vrea sa le interzica patronilor sa-si mai lase chelnerii sa serveasca goi.

zagat_0Foto: dailymail.co.uk

El susține că oamenii merg să bea în acele cafenele doar pentru a se holba la sânii chelnerițelor și că femeile de acolo sunt exploatate. Fagan le-a propus patronilor de cafenele să pună un afiș la intrarea în restaurant, în care să-și avertizeze „clienții care au copii” că angajații cafenelei sunt dezbrăcați, potrivit The Independent.

Brittany Patterson, o studentă care lucrează la cafeneaua Bare Beans Expresso, susține că argumentul pe care îl folosesc părinții, care declară că se simt jigniți de „goliciunea” chelnerilor este absurd și că familiile care își beau cafeaua acolo o adoră.

Cu toate acestea, persoanele mai conservatoare se arată foarte indignate de moda chelnerilor dezbrăcați. Unii merg atât de departe încât declară că nu s-ar fi mutat în Spokane (Washington), dacă ar fi știut dinainte ce se întâmplă în cafenele de acolo.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ