Lucruri pe care un bărbat nu le iartă unei femei

Lucruri pe care un bărbat nu le iartă unei femei

2102
0
DISTRIBUIȚI

În general, bărbaţii preferă femeile cu iniţiativă, care nu se dau în lături de la nimic în viaţa intimă. Psihoterapeutul Jeni Chiriac explică pe blogul personal care este tipul de femeie pe care bărbaţii îl ocolesc şi ce caută, de fapt, aceştia la o relaţie.

1. Femeile fără iniţiativă. Nu sta în expectativă, nu aştepta ca el să facă totul, bărbaţilor le place iniţiativa, creativitatea şi o parteneră activă care să le vină în întâmpinare. Arată-i că vrei să faci sex cu el la fel de mult cum vrea el să facă sex cu tine!

2. Femeile fără tandreţe. Acele partenere care se aşteaptă ca toate sărutările să fie doar pentru ele. Vă sună cunoscut? Un pupic pe frunte, unul pe nas, bărbatul să muncească dacă vrea ceva mai mult.

3. Femeile care uită că şi bărbaţii au nevoie de atenţie. Fii sensibilă faţă de partenerul tău! Învaţă din relaţia cu tine însăţi! Aşa cum îţi place ţie să fii răsfăţată, aşa i-ar plăcea şi lui! Dacă îţi place să ai un bărbat atent lângă tine, atunci încearcă să fii şi tu la fel.

4. Femeile egoiste. Există credinţa că bărbatul se îngrijeşte de propria plăcere şi că întotdeauna el iese câştigător când este vorba de o partidă de sex. Oare? Există bărbaţi care ejaculează fără să simtă neapărat şi plăcere. Şi bărbaţii au nevoie de tandreţe.

5. Femeile care mimează. Nu îţi induce partenerul în eroare. Ce câştigi dacă te ascunzi? Un sex la minut? Atunci de unde mai avem pretenţia că vrem parteneri tandri, atenţi, grijulii.

Citeste continuarea pe gandul.info

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ