Mădălina Ghenea planuri de nuntă cu Matei Stratan

Mădălina Ghenea planuri de nuntă cu Matei Stratan

2157
0
DISTRIBUIȚI
Foto: okmagazine

Zvonurile din presa mondenă potrivit cărora Madalina Ghenea si Matei Stratan s-au logodit şi sunt pregătiţi să se căsătorească încep să prindă contur după ce fotomodelul şi-a etalat recent inelul de logodnă primit de la iubitul milionar.

De curând, Ghenea a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare relaxându-se pe un iacht alături de logodnicul ei, fotografie în care îşi etalează mândră inelul de logodnă.

Deşi formează un cuplu de doar jumătate de an, Matei Stratan şi Mădălina Ghenea nu mai pot să stea unul fără celălalt. După ce s-au mutat împreună la nici două luni de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiţi au decis acum să se logodească.

Tabloidele scriu că Matei ar fi luat decizia imediat ce a văzut-o pe Mădălina îmbrăcată într-o rochie de mireasă, la o ședință foto la Napoli.

După ce i-a pus marea întrebare, Matei şi Mădălina au plecat imediat într-o mini-vacanţă la Londra, pentru a sărbători evenimentul. Îndrăgostit până peste cap, Matei i-a făcut şi o surpriză chiar pe aeroportul din Italia: a cântat la pian

Matei Stratan şi Mădălina Ghenea s-au cunoscut în urmă cu aproximativ şapte luni, prin intermediul unor prieteni comuni. De atunci, cei doi nu mai petrec nicio zi unul fără altul.

Tânărul milionar o însoţeşte la toate evenimentele  pe care Ghenea le are peste hotare, motiv pentru care Mădălina şi-a lăsat cariera în mâinile lui şi l-a transformat şi în impresar.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ