Mădălina Ghenea va deveni mămică. Prima poză cu burtica de gravidă

Mădălina Ghenea va deveni mămică. Prima poză cu burtica de gravidă

709
0
DISTRIBUIȚI

Peste puțin timp, olteanca îl va face tătic pe iubitul miliardar Matei Stratan, cu care are o relație din primăvara lui 2016

Inevitabilul s-a produs! După o relație presărată numai cu lapte și miere, dovezi de dragoste, vacanțe romantice în locuri exotice și fotografii ca de revistă, Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-au dus iubirea la nivelul următor: vor deveni părinți.

Frumoasa olteancă are și dovada la purtător, o burtică proeminentă, pe care și-a afișat-o pe coperta revistei trimestriale „The Art of Living”, în numărul care se va lansa pe piață mâine, 3 martie. Se pare că Mădălina se află în ultimul trimestru de sarcină, reușind să păstreze secretul atâta timp, cu multă iscusință.

Mădălina s-a refugiat în braţele lui Matei Stratan după o relaţie de nici 40 de zile cu designerul german Philipp Plein. La rândul lui, chipeşul Matei a avut şi el nume celebre pe lista cu iubiri: actriţa Laura Cosoi, antenista Andreea Joiţa şi designerul Mădălina Dorobanţu.

Sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ