MAGDA PALIMARIU, PREZENTATOAREA RUBRICII METEO DE LA PROTV, A DIVORTAT

MAGDA PALIMARIU, PREZENTATOAREA RUBRICII METEO DE LA PROTV, A DIVORTAT

2233
0
DISTRIBUIȚI

Un nou divort in lumea mondena! Prezentatoarea rubricii meteo, de la ProTV, a anuntat intr-o emisiune ca a pus capat mariajului cu sotul sau dupa numai un an de zile.

magda

Mariajul meu nu a funcționat”, a spus Magda, la o emisiune difuzată de PRO TV. Prezentatoarea rubricii meteo era căsătorită de anul trecut cu bărbatul cu care avea o relație de doi ani.

Zvonurile ca in casatoria ei lucrurile nu stau tocmai in regula au fost nenumarate in ultima perioada, insa pana la confirmarea primita din partea vedetei au ramas niste simple speculatii.

Frumoasa blonda a recunoscut divortul in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea” de la PRO TV: „Mariajul meu nu a functionat”. Vedeta nu a dorit sa ofere mai multe detalii despre situatia ei amoroasa, insa putinele cuvinte pe care le-a folosit sunt suficiente pentru a intelege ca, efectiv, mariajul nu a mers.

Prezentatoarea spunea, in urma cu un an, ca traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o persoana speciala si ca de comun acord au decis sa tina departe de lumina reflectoarelor relatia lor. Nunta vedetei a avut loc anul trecut la Palatul Mogosoaia.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ