MAI are un mesaj pentru Smiley, după ce artistul a lansat piesa...

MAI are un mesaj pentru Smiley, după ce artistul a lansat piesa PIERDUT BULETIN

725
0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Interne  dovedeşte că poliţiştii pot avea simţul umorului. Pe pagina de Facebook a instituţiei a fost postat un mesaj care anunţă că MAI este alături de ”Smiley şi de toţi cei care şi-au pierdut buletinul”.

smiley

Smiley a lansat recent o nouă melodie care deja se bucură de aprecierea fanilor. Şi nu doar fanii s-au bucurat de piesă:

”În luna decembrie, ‪#‎Smiley‬ ne-a anunţat că şi-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună şi cunoscutul cântăreţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot găsi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate accesând pagina depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html. Aşteptăm cu nerăbdare lansarea piesei «Am din nou buletin»”, se arată în mesajul postat pe pagina de Faceboook a MAI.

Sursă paginadelifestyle.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ