Mama lui Andrei Gheorghe, BATUTA! Oamenii legii erau in apropiere, dar nu...

Mama lui Andrei Gheorghe, BATUTA! Oamenii legii erau in apropiere, dar nu au intervenit! Detalii socante

81
0
DISTRIBUIȚI

Celebrul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe a incetat din viata luni, 19 martie, disparitia lui socand opinia publica. Cunoscut pentru faptul ca spune lucrurilor pe nume si este un jurnalist incomod, Andrei Gheorghe nu mai reusise sa-si gaseasca un loc de munca in ultimii ani, in ciuda faptului ca era considerat cel mai bun om de radio din tara.

De altfel, dincolo de criticile fatise adresate clasei politice autohtone, Gheorghe povestise la un moment dat si de ce este revoltat, dezvaluind o intamplare care o avusese in prim plan pe mama lui. Drama nestiuta a regretatului Andrei Gheorghe. Mama lui fusese batuta in parc, iar politistii nu au facut nimic! „In Romania, Sarbatorile iti ies bine daca esti beat. Si nu ma refer pur si simplu la a te imbata, ci la a obtine o suspensie a realitatii din varii motive. Hai sa ne iubim, ca e frumos! Dar daca faci un pas in spate, te ingrozesti.

Astea sunt Sarbatori? Latra cainii pe strada, maica-mea ia bataie in Constanta in parc la ora 4, cu politisti la zece metri distanta, care se uita si nu fac nimic”, a povestit Andrei Gheorghe drama sa nestiuta intr-un interviu acordat revistei Capital, in 2001.

sursa: wowbiz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ