Manelist celebru batut cu bestialitate intr-un club din Bucuresti

Manelist celebru batut cu bestialitate intr-un club din Bucuresti

485
0
DISTRIBUIȚI

Un nou scandal se prefigurează în lumea maneliştilor. După ce, la sfârşitul lunii trecute, Florin Salam a fost lovit cu pumnul în faţă de la o nuntă în Milano, un alt manelist ar fi fost bătut într-un restaurant din Bucureşti.

Este vorba despre Marius Babanu. Invitat să cânte la o petrecere, manelistul ar fi fost lovit cu brutalitate de câţiva petrecăreţi. Totul s-ar fi întâmplat duminică noapte, într-un restaurant din Bucureşti.

Invitat la emisiune Acces Direct, manelistul a povestit de la ce a plecat sacndalul. „În jurul ore 23.00 am fost chemat să cânt şi, la sfârşitul programului, am fost bătut de unul dintre invitaţi cu bestialitate. Pur şi simplu. S-a ajuns prea departe. Nu le-am greşit cu nimic, ei m-au sunat cu o zi înainte să vin la petrecere. Le-am spus că o să ajung. Am mai cântat la ei, au mai fost mici divergenţe, dar am trecut cu vederea.

Dar acum s-a ajuns prea departe. Am fost la Poliţie, am fost la IML, am făcut ce trebuia să fac. Nu se mai poate aşa ceva”, a declarat Marius Babanu la Acces Direct.

„M-au scos afară. Dan Pralea m-a luat de gât şi m-a întrebat de ce i-am vorbit nepotului lui nu ştiu cum. Şi atunci mi-a dat două calapoade d’astea şi m-a luat ameţeala”, a mai spus manelistul.

sursa: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ