Maria Dragomiroiu, sumă uriașă strânsă din concertele din SUA

Maria Dragomiroiu, sumă uriașă strânsă din concertele din SUA

481
0
DISTRIBUIȚI
Foto: expresspress.ro

Maria Dragomiroiu ( 61 de ani) este, de departe, solista cu cel mai mare lipici la bani şi la concerte. În fiecare iarnă, împreună cu soţul ei, Bebe Mihu, ea îşi mută reşedinţa în SUA, unde cântă la greu pentru diaspora. Cu spectacolele pe care le va mai susţine de ”Sf Valentine” şi de ”Mărţişor”, vedeta va reuşi să strângă o mică avere.

Originară din Vâlcea, Maria Dragomiroiu a fost comparată, încă din anii tinereţii, cu marea artistă Maria Tănase. Vocea inconfundabilă i-a adus celebritatea şi peste Ocean, vedeta fiind nelipsită, de câţiva ani încoace, din turneul pe care îl susţine în mai toate oraşele mari din America, potrivit click.ro.

Impresariată de soţul ei, Bebe Mihu, Maria a susţinut recitaluri de câteva ori pe săptămână, iar numai de Revelion ea a reuşit, potrivit apropiaţilor, să strângă 20.000 de dolari, având cotă parte din preţul biletelor vândute.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ