Mariana a fost omorâtă pentru că a refuzat un joc erotic. Ucigaşul...

Mariana a fost omorâtă pentru că a refuzat un joc erotic. Ucigaşul din Ploieşti şi-a aflat pedeapsa definitivă. Ce i-a propus barbatul sa faca

62
0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Ştefan Rusu, bărbatul care şi-a ucis viitoarea soţie cu 34 de lovituri de cuţit pentru că a refuzat un joc erotic, a fost condamnat definitiv. Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat la 22 de ani de închisoare, deşi iniţial el a fost condamnat la numai 20 de ani de închisoare. Curtea de Apel Ploieşti a considerat că bărbatul a vrut să îl omoare şi pe fiul victimei, un băiat de numai 12 ani care a sărit să îşi apere mama.

În plus, Alexandru Rusu (30 de ani) a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii minori ai victimei, dar şi 5.000 de euro cheltuieli de înmormântare.Crima s-a produs în luna martie a anului trecut, într-un apartament din cartierul Mihai Bravu din Ploieşti.

În ziua tragediei, Alexandru Rusu şi iubita lui, Mariana (36 de ani), mamă a doi băieţi minori, au organizat o petrecere la care au invitat două fete, dintre care una în vârstă de 17 ani. După ce a consumat mai multe pahare cu alcool, Alexandru Rusu a început să le facă avansuri celor două invitate şi a rugat-o pe iubita lui să organizeze o partidă de sex în grup.

sursa: observator.tv

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ