MINI-MASINA CARE CONSUMA DOAR 2L LA 100 DE KM

MINI-MASINA CARE CONSUMA DOAR 2L LA 100 DE KM

607
0
DISTRIBUIȚI

In timp ce majoritatea producatorilor de masini se axeaza pe solutiile electrice, compania Shell a reusit sa proiecteze un vehicul despre care spun ca poate fi masina viitorului.

masinaFoto: project M/Shell

Este teribil de mica si consuma incredibil de putin, aproximativ 2 litri la suta de kilometri. Cu o forma interesanta vehicului are doar 550 de kilograme, fiindca e facuta din fibra de carbon.

Am decis sa construim o masina de la zero, o solutie practica de a conduce în orașe moderne. Masina este acum aici, functioneaza si performanta sa este incredibila” a spus designerul de masini Gordon Murray.

O alta caracteristica unica a acestui automobil futurist este deschidere usilor, pentru a ajunge in interiorul ei usile se deschid in sus.

In ciuda dimensiunilor reduse, masina poate atinge viteza de peste 100 de kilometri la ora.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ