Miron Cozma şochează. La ce torturi va fi supus poliţistul pedofil în...

Miron Cozma şochează. La ce torturi va fi supus poliţistul pedofil în penitenciar: ”Îl vor viola cu coada de mătură şi…”

247
0
DISTRIBUIȚI

Miron Cozma a dezvăluit la ce torturi va fi supus Eugen Stan în penitenciar. Conform spuselor celui supranumit “Luceafărul Huilei”, poliţistul pedofil are şanse mari ca, după gratii, să fie violat cu coada de mătură şi să fie legat de calorifer, în pielea goală, în frig, în timp ce este udat cu apă rece, pentru a face pneumonie.

Eugen Stan, agentul care a agresat sexual doi copii, în lift, în cartierul Ghencea, a fost ridicat luni dimineaţa de poliţişti chiar de la sediul Brigăzii Rutiere, unde era angajat. Câteva ore mai târziu, a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar, marţi, a fost arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, pedofilul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani, mai ales că nu s-ar afla la prima abatere.

După gratii, Eugen Stan ar urma să trăiască un adevărat calvar. Este arhicunoscut faptul că restul deţinuţilor nu suportă, sub nicio formă, violatorii şi pedofilii, astfel că bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi supus la chinuri de neimaginat.

sursa: cancan.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ