Modalitate inedită prin care un bărbat a primit gratis un iPhone7

Modalitate inedită prin care un bărbat a primit gratis un iPhone7

565
0
DISTRIBUIȚI

 

Un tanar din Ucraina a gasit o modalitate inedita de a-si procura cel mai recent model de smartphone de la iPhone. Ideea i-a venit in momentul in care un retailer de telefoane mobil a anuntat ca va da un iPhone 7 celui care isi va schimba numele in…iPhone.

Numele sau este Olexander Turin, el are 20 de ani, iar de cateva zile se numeste iPhone Sim si a intrat in posesia noului smartphone dezvoltat de catre compania Apple.

In imaginea de mai jos il puteti vedea pe barbatul din Ucraina care a platit 2 dolari pentru a-si schimba numele si a primi un iPhone 7 gratuit, desi el in Ucraina costa 850 de dolari. Desi initial rudele sale au fost surprinse de decizia lui Olexander Turin, in final ele au acceptat schimbarea, care desigur ca va fi doar una temporara, pentru a castiga terminalul.

Chiar si asa, schimbarea facuta de catre tanar dezvaluie cam cat de dornice sunt unele persoane sa aiba noul smartphone al companiei Apple. Aceasta este prima campanie, mediatizata, in care unei persoane i se cere sa isi schimbe numele pentru a castiga un smartphone, dar probabil nu va fi ultima, avand in vedere ca ea a avut intr-adevar succes.

Sursa: idevice.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ