MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE O TÂNĂRĂ ȘI-A DAT PĂRINȚII ÎN JUDECATĂ

MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE O TÂNĂRĂ ȘI-A DAT PĂRINȚII ÎN JUDECATĂ

711
0
DISTRIBUIȚI

O adolescentă de 18 ani din Carinthia, Austria şi-a dat în judecată părinţii pentru că aceştia ar fi postat pe Facebook poze cu ea în ipostaze intime, scriu cei de la Daily Mail.

facebook-judecator-600x330

Ea susţine că pozele din copilărie, postate de părinţi, i-au transformat viaţa într-un calvar. Potrivit sursei citate, peste 500 de imagini au fost făcute publice, fără permisiunea ei, încă din 2009.

Avocatul Michael Rami, care o reprezintă pe tânără, susţine că aceasta are şanse bune de a câştiga în tribunal.

„Nu au avut limite şi nici ruşine – nu le-a păsat dacă era vorba de o imagine cu mine stând pe toaletă sau goală pe pat – toate etapele au fost fotografiate şi apoi făcute publice”, a declarat adolescenta. „M-am săturat să nu fiu luată în serios de părinţii mei.”

Părinţii au refuzat să şteargă pozele pe care le împart cu cei 700 de prieteni; tatăl fetei argumentează că din moment ce el a făcut pozele, ar trebui să aibă drept de proprietate asupra lor.

Procesul va avea loc în noiembrie, iar dacă părinţii vor fi găsiţi vinovaţi, ei ar putea fi obligaţi să-i plătească adolescentei daune morale precum şi costurile de judecată, potrivit businessmagazin.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ