Motivul incredibil pentru care un bărbat s-a sinucis chiar de ziua lui....

Motivul incredibil pentru care un bărbat s-a sinucis chiar de ziua lui. ”Nu l-am băgat în seamă”

33
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Marea Britanie s-a sinucis chiar de ziua lui, după ce a avut un mic conflict cu partenera de viață. Ian Harrison, care tocmai împlinise 39 de ani, a avut o dispută cu soția lui, deoarece cei doi nu ajungeau la un conses în ceea ce privește cina pe care femeia o pregătise, metro.co.uk.

”Ne-am certat cu privire la cina pe care o pregătisem. A mâncat singur în sufragerie, apoi eu mi-am adormit copilul și am mers în dormitor. A venit după mine și mi-a spus că a avut o zi de naștere mizerabilă și că ar putea să se sinucidă”, a povestit soția acestuia, care a precizat că nu era pentru prima dată când bărbatul amenința cu sinuciderea, motiv pentru care nu l-a băgat în seamă.

Două ore mai târziu, femeia l-a găsit fără suflare, iar eforturile medicilor veniți la fața locului au fost în zadar. Înainte de sinucidere, bărbatul băuse opt doze de cidru.

sursa: stirileprotv.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ