”Munciţi şi primiţi bani!”. Costel şi Vasile primeau de la stat 600...

”Munciţi şi primiţi bani!”. Costel şi Vasile primeau de la stat 600 de lei/lunar! Primarul a vrut să-i pună la punct. Cum au reacționat când au aflat că vor PIERDE BANII dacă nu vor MUNCI

270
0
DISTRIBUIȚI

Primarul din localitatea Ciorăști, Vrancea, a vrut să-i pună la punct pe asistații social care refuză un loc de muncă și nu vor să muncească, și anume, a zis că le taie ajutorul de 600 de lei/lună, conform stirileprotv.ro.

”Munciţi şi primiţi bani!”, a fost mesajul primarului. Din 300 de asistați social, au mai rămas 44 când li s-a spus că vor fi nevoiţi să muncească la compania înfiinţată de autorităţi.

Cei care au optat pentru serviciu au acum salariu dublu, dar alţii au preferat să plece la muncă în străinătate sau să stea în continuare acasă.

Costel şi Vasile, de 30 de ani, primeau fără să muncească 600 de lei lunar. Când au aflat că singurul lor venit ar putea să dispară, au ales să lucreze în folosul comunităţii.

Toaletează copacii, construiesc pavele şi chiar au participat la asfaltarea unor străzi, iar salariul este dublu acum.

Totul după ce autorităţile din comună Ciorăşti, Vrancea au înfiinţat o companie de gospodărire comunală. Apoi au cumpărat utilaje pentru asfaltare şi deszăpezire şi au deschis ateliere de reparaţii.

Costel Manea – angajat: “Eram la ajutorul social şi m-am gândit să fiu angajat că e mai bine, vine luna iau salariul, program.”

Vasile Manea – angajat: “E mai bine angajat, merge o carte de muncă, o vechime, salariul, venit acasă…încălţăminte la copii.”

sursa: b1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ