Noul document pe care toți șoferii trebuie să îl aibă la ei...

Noul document pe care toți șoferii trebuie să îl aibă la ei când îi oprește Poliția Rutieră!

619
0
DISTRIBUIȚI

Conform proiectul elaborat de Ministerul Mediului privind înlocuirea timbrului de mediu, obținut în exclusivitate de Mediafax, autoritățile propun introducerea a șase abțibilduri colorate, care să facă distincția între autoturisme în funcție de nivelul de poluare al acestora.

Acest proiect propune ca pentru autovehiculele electrice și cele cu motoare hybrid (electric + alt carburant) să fie alocat un abțibild de culoare verde, numerotat cu cifra „0”, aceste vehicule fiind considerate cel mai puțin poluante.

A doua categorie ar urma să fie cea a mașinilor cu motoare pe benzină, Euro 5 și Euro 6, construite după anul 2011, care ar urma să primească un abțibild de culoare albastră, numerotat cu cifra „6”. În aceeași categorie ar urma să fie și camioanele și autobuzele cu motoare pe benzină fabricate după întâi ianuarie 2017.

Citeste mai multe pe reporterntv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ