NOUL SELECȚIONER AL ROMÂNIEI PLĂTIT REGEȘTE, VA CÂȘTIGA DE 10 ORI MAI...

NOUL SELECȚIONER AL ROMÂNIEI PLĂTIT REGEȘTE, VA CÂȘTIGA DE 10 ORI MAI MULT CA IORDĂNESCU

509
0
DISTRIBUIȚI

Christoph Daum a fost numit noul antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei! Alegerea lui in aceasta pozitie a scos la iveala scandalurile cu droguri si prostitutie in care neamtul a fost implicat de-a lungul timpului.

daumFoto: zaunsturn1905.de

Dupa ce a fost numit, oficial, in functia de antrenor, Daum a spus ca isi doreste de la echipa seriozitate, daruire si unitate. La numirea lui, in sala se aflau doar opt din cei 15 membrie ai Comitetului Executiv ai Federatiei Romane de Fotbal, ceilalti 7 membrie au refuzat sa participe.

Christoph Daum va avea un salariu de 1 milion de euro anual, iar pentru calificare la campionatul mondial de fotbal, care va avea loc in Rusia in 2018, ii va aduce si o prima pe masura. Predecesorul sau, Anghel Iordanescu, avea un salariu de doar 10.000 de euro lunar.

„Voi cere mult de la toţi, dar, în primul rând, voi fi cel mai exigent cu mine însumi. Trebuie să ne implicăm total, să ne concentrăm, să avem spirit de echipă. Trebuie să fim mai puternici şi mai buni decât alţii. Îmi voi dedica zi de zi munca în scopul succesului fiecărui jucător”, a declarat Daum la conferinta de presa.

Antrenorul, in varsta de 62 de ani, a fost in trecut protagonistul mai multor scandaluri. A fost consumator de droguri si participa la orgii cu prostituate, lucruri pe care, de altfel, le-a recunoscut.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ