NU DATI BANII PE PROSTII, LUAŢI PISICĂ LA COPII!

NU DATI BANII PE PROSTII, LUAŢI PISICĂ LA COPII!

770
0
DISTRIBUIȚI
Va fac cunoștința cu Pandalia. Ba nu, cu TziTzi. Pardon, e Puricel. Atât de drag îmi e ca nici nu mai știu cum sa-l alint. Este acest blănos grăsuț, care de cinci ani îmi mănâncă banii, îmi strica hainele si mobila, ma zgarie, doarme pe perna mea si se cuibărește in pilota cand ii este frig.
IMG-20150425-WA0001

Dar, Mushu are si părțile lui bune :). Ma conduce in fiecare dimineata pana la usa si ma așteapta ca pe in cires copt in fiecare seara. Face tumbe cand ii este foame si îmi toarce cand ninge afara. Ne jucam pana obosim. Si, cand n-are chef apelez la laser, frate! Puterea punctului roșu este uimitoare. Aleargă Pandalia dupa punctul roșu pana la epuizare. Iar cand chiar n-are chef desfac o conserva pentru pisici. E ca-n reclama, trece prin perete! Cum sa nu-l iubești?! Cum sa nu-ți schimbe stare?!

20151207_234659

E ca o jucărie vie. Mereu pus pe pozne. Intr-o zi mi-a spart o vaza, in alta zi a urinat pe canapea si de foarte multe ori s-a ascuns in dulapul cu haine. Ba chiar l-am închis in dulap, din greșeala, o jumătate de zi.  Alta data, a stat ascuns in spatele plasmei câteva ore bune si am crezut ca l-am pierdut. Nu tu miau, nu tu zgomot! Nimic! Cum sa-mi treacă prin cap ca o veghează pe Esca din spatele televizorului?! Ce-i drept, nu raspunde la pis-pis si nu prea știe sa facă miau. Scoate câte un sunet distinct pentru fiecare nevoie. Un miorlăit strident cand i se face foame – de regula pe la 6 dimineata. Un mieunat prelungit cand este nervos. Si, cel care îmi place cel mai mult, un mârâit scurt cand ma întâmpina in usa. E un miorlăit chinuit cu ochii carpiti de somn.

20160105_085555

El e portia mea de fericire, in fiecare zi. As sta cu nasul in blana lui toată ziua. De cand ma știu mi-a plăcut mirosul de blăniță de pisica la pachet cu torsul. Au efect de somnifer asupra mea. Ma liniștește chiar si in cele mai negre zile. Îmi smulge zâmbete si cand mi-e rău, somn sau cand sunt dezamagita. Pur si simplu, ma face sa uit de probleme. E magic.

20150829_130256

Anyway, cercetatorii din Marea Britanie au demonstrat ca persoanele care detin pisici sunt mai intelegente. Iar torsul pisicii creeaza vibratii intre 20 si 140 Hz, cunoscute pentru efectele lor terapeutice: reduc stresul, scad tensiunea arteriala si vindeca muschii, tendoanele si ligamentele bolnave.

20150715_100737

Potrivit unui studiu, publicat in The Journal Of American Medical Association, copiii care traiesc intr-o casa in care exista o pisica nu dezvolta alergii la acarieni, rugina si par de animale.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ