NU MAI AI NEVOIE DE MEDICAMENTE CA SA SCAPI DE DURERILE MENSTRUALE

NU MAI AI NEVOIE DE MEDICAMENTE CA SA SCAPI DE DURERILE MENSTRUALE

731
0
DISTRIBUIȚI

Se spune că, cele mai grele dureri suportate de o femeie sunt cele ale naşterii, urmate de durerile menstruale lunare. Multe femei aleg să folosească diferite analgezice, când ar putea pur şi simplu să apeleze la un gadget foarte util şi ingenios.

dureri menstruale

Livia este dispozitivul special conceput să te scape de crampele menstruale. Tot ce trebuie să faci este să îl porneşti, să inspiri adânc şi să expiri, iar în cel mai scurt timp scapi de cele mai crunte dureri pe care fiecare femeie este nevoită să le suporte lunar.

Livia este un gadget creat special pentru femei şi are rolul, potrivit producătorilor, să blocheze undele de durere şi să nu le permită se să instaleze în corpul tău. Mai mult decât atât, acesta pare a fi sigur şi destul de uimitor.

De multe ori, se întâmplă să avem parte de dureri menstruale atât de mari încât am putea spune fără doar şi poate că pântecul se răzbună pe noi. Pentru persoanele care nu mai fac faţă durerilor menstruale lunare s-a inventat Livia, un dispozitiv discret care practic blochează durerea să nu ajungă la creier.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ