Număr record de abonamente vândute la Untold în numai 3 minute

Număr record de abonamente vândute la Untold în numai 3 minute

839
0
DISTRIBUIȚI

O nouă reuşită marca Untold! Fanii festivalului au luat cu asalt primele abonamente puse în vânzare pentru ediţia din 2017.

În doar trei minute s-au vândut 11.000 de abonamente, cu 6000 mai multe decât cele disponibile iniţial. Primele 11.000 de abonamente la UNTOLD 2017 au fost vândute în mai puţin de 3 minute!

Deşi organizatorii festivalului au pregătit un calup de 5000 de abonamente, pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-au permis tuturor celor care au accesat linkul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile.

Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD! Ţinând cont de marele interes, săptămâna viitoare se vor pregăti o nouă tură de abonamente.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ