NUMELE VOASTRE VA POT SPUNE DACA SUNTETI SUFLETE PERECHE SAU NU

NUMELE VOASTRE VA POT SPUNE DACA SUNTETI SUFLETE PERECHE SAU NU

637
0
DISTRIBUIȚI

Hai sa facem un test. Vrei sa aflii daca tu si persoana iubita sunteti suflete pereche? Nimic mai simplu.

cuplu bun

Verifica daca numele tau cat si numele persoanei iubite au mai multe vocale in comun, atunci sansele ca voi doi sa fiti compatibili cresc semnificativ. Asa poti face niste calcule simple de unde poti afla daca voi doi sunteti compatibili. Acest procedeu este din filosofia antica si se bazeaza pe semnificatia vocalelor.

Cum se interpreteaza

Ia in considerare doar vocalele care apar in numele de botez, dar atentie, daca ai mai multe nume de botez alege doar pe cel care iti este mai drag si pe care il folosesti mai des. Apoi ia in calcul vocalele care apar mai des in numele tau si al persoanei iubite. De exemplu, daca vocala A apare numai la tine, dar nu si la persoana iubita, inseamna ca aceasta vocala nu va avea o semnificatie prea deosebita pentru relatia dintre voi doi.

Daca predomina vocala A atunci relatia voastra se bazeaza pe armonie si reconciliere.

Daca in numele voastre exista cate o vocala A atunci se considera ca procentul de compatibilitate intre voi este de 75%, iar cu cat apare mai des cu atat procendajul creste. De exemplu daca A-ul se gaseste de cel putin patru ori atunci compatibilitatea dintre voi ajunge si pana la 90%. A-ul are o semnificatie deosebita pentru indragostiti, ea protejeaza relatiile de lunga durata, armonia si buna intelegere.

Vocala E inseamna libertate si comunicare

Daca in numele voastre se gaseste vocala E de cel putin trei ori atunci compatibilitatea intre voi este de 60%. Atunci cand apare mai des decat celelalte procentul creste cu 10%. E-ul prezice o relatie destul de stransa, iar atunci cand va acceptati defectele se poate ajunge chiar si la casatorie. Posibil ca pe parcursul relatiei sa apara si neantelegeri, dar o sa reusiti sa va impacati si relatia sa mearga bine.

I-ul regasit in numele voastre inseamna ratiune si interes.

I-ul este o vocala care apare de foarte putine ori mai des decat A sau E in numele voastre de botez. Cu toate acestea daca apare de trei sau patru ori atunci procentul de compatibilitate ajunge si pana la 50%. Relatia se bazeaza foarte mult pe interesele pe care le aveti in comun si mai putin pe pasiune. Fii foarte atent pentru ca in cazul in care unul dintre voi incearca sa obtina mai mult de la celalalt este posibil ca relatia sa se deterioreze foarte repede.

Citeste mai multe pe libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ