NURAN DIN BAHAR – VIATA FURATA A FACUT SACRIFICII URIASE PENTRU SERIAL

NURAN DIN BAHAR – VIATA FURATA A FACUT SACRIFICII URIASE PENTRU SERIAL

2525
0
DISTRIBUIȚI

Actrita care o interpreteaza pe Nuran, personajul negativ din serialul Bahar-Viata furata difuzat de KanalD, a fost nevoita sa se ingrase mai bine de 30 de kilograme pentru rolul din serial.

nuran

Yesim Ceren Bozoglu in varsta de 41 de ani a fost nevoita sa se ingrase foarte mult pentru a putea intra cat mai bine in pielea personajului. Acum dupa terminarea filmarilor, actrita a reusit sa slabeasca, iar transformarea ei este uluitoare.

nuran3

Cresterea in greutatea nu a considerat un sacrificiu ci a facut-o pentru rol si stia ca va reusi sa revina din nou la greutatea initoiala. Actorii, de dragul artei, trec uneori prin transofmrari socante pentru a intra cat mai bine in pielea personajelor pe care le interpreteaza.

nuran 2

Yesim Ceren Bozoglu dupa terminarea facultatii de arte, sectia teatru si film, a devenit o actrita cu notorietate in Turcia castigand numeroase premii pentru rolurile interpretate in diferite filme. Rolul din Bahar- Viata furata l-a conturat cu o maiestrie desavarsita.

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ