O bătrână de 100 de ani îndură frigul și foamea cu o...

O bătrână de 100 de ani îndură frigul și foamea cu o pensie de doar 200 de lei. Femeia are nevoie de ajutor

214
0
DISTRIBUIȚI

Au crezut că le-au văzut pe toate, dar acest caz i-a înduioşat până la lacrimi până şi pe angajaţii Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Găeşti. O bătrână care în iulie împlineşte 100 de ani a venit pe jos, cale de peste doi kilometri, de pe strada N. Titulescu, nr. 51.  Le-a cerut ajutor cu disperare, după ce a rămas singură şi neajutorată.

Femeia a avut un copil care i-a murit, iar nepoţilor şi strănepoţilor nu le pasă de ea, fiind şi plecaţi din ţară. Cu un venit de 200 de lei, reprezentând o pensie de urmaş, Plopeanu Dumitra abia supravieţuieşte. Iarna aceasta însă, a realizat că nu se mai poate descurca. Cu ultimele puteri, a mers încetişor până la Primărie, pentru a-şi povesti drama şi pentru a găsi sprijin.

Văzând că starea ei de sănătate este afectată din cauza frigului şi a condiţiilor mizere în care îşi trăieşte ultimele zile, angajaţii Serviciului Public de Asistenţă Socială, Alexandru Oprea şi Marius Matei, au transportat-o la spital, unde a rămas internată timp de o săptămână. Între timp, Steliana Vlăican, şefa Serviciului, a contactat o firmă care i-a asigurat o parte din lemnele necesare pentru a depăşi această iarnă şi i-a oferit alimente.

Citeste mai multe pe gazetadambovitei.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ