O fată de 14 ani din Iaşi a ajuns la spital cu...

O fată de 14 ani din Iaşi a ajuns la spital cu o alcoolemie-record. Medicii au rămas uimiţi când au descoperit alcoolemia!

251
0
DISTRIBUIȚI

O fată de 14 ani, din Iaşi, a ajuns la Spitalul de Copii ‘Sf. Maria’ la un pas de comă alcoolică. Medicii au rămas uimiţi când au descoperit alcoolemia.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când doi adolescenţi din Iaşi au fost aduşi în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul de Copii ‘Sf. Maria’ la un pas de comă alcoolică. În urma analizelor efectuate de medici, a reieşit că un băiat în vârstă de 16 ani avea o alcoolemie de 1,58 la mie, iar o fată în vârstă de 14 ani avea o alcoolemie de 2,55 la mie.

Aceştia acuzau dureri de cap, vărsături, dureri abdominale, prezentând totodată şi o stare euforică care alterna cu cea de somnolenţă. Cu toate acestea, cei doi adolescenţi, care au fost aduşi la spital de către părinţi, au negat că ar fi consumat alcool, scrie ziaruldeiasi.ro.

Atât medicii, cât şi părinţii au fost şocaţi să afle că cei doi adolescenţi aveau alcoolemii-record pentru vârstele lor.

sursa: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ