O femeie a fost lovita de masina, iar momentul a fos filmat....

O femeie a fost lovita de masina, iar momentul a fos filmat. Soferul nu are absolut nicio vina, priviti imaginile sa vedeti ce s-a intamplat

292
0
DISTRIBUIȚI

O femeie din Rusia s-a aruncat în fața unei mașini care circula regulamentar. Cascadoria periculoasă a fost făcută în speranța să obțină bani de la șoferul “vinovat”. Femeia a pândit de pe trotuar momentul în care să sară în fața mașinii.

Imaginile surprinse de camera instalată pe bordul autovehiculului arată cum șoferul frânează brusc pentru a evita o tragedie, potrivit DailyMail. Nu se știe dacă femeia a suferit răni majore în urma impactului, dar videoclipul cu scena înfiorătoare a ajuns pe internet, fiind discutată de mii de internauți. În ultima vreme, aruncatul în faţa maşinilor pentru a câștiga bani de pe urma șoferilor este o nouă modă în Rusia.

În cazul unui accident, şoferul ar fi vinovat şi dacă ar fi chemată poliţia la faţa locului, conducătorul auto ar rămâne fără permis şi probabil ar avea şi dosar penal. Astfel, pietonul “nevinovat” cere o compensaţie în schimbul tăcerii şi toată lumea pleacă acasă fericită.

sursa: stirileprotv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ