O FEMEIE ARE PATRU AMANȚI ȘI ASTA I-A SALVAT CĂSNICIA

O FEMEIE ARE PATRU AMANȚI ȘI ASTA I-A SALVAT CĂSNICIA

729
0
DISTRIBUIȚI

Într-o căsnicie obișnuită, atunci când unul dintre parteneri a comis adulter, iar celălalt a aflat, totul se destramă. Mulți cred că monogamia este imperativă între soți, însă iată că există o alternativă. O femeie în vârstă de 34 de ani își înșală soțul cu alți patru bărbați și susține că acest lucru i-a făcut căsnicia chiar mai puternică decât era înainte.

sex_in_treiFoto: telegraph.co.uk

Femeia, căreia publicația Elle i-a atribuit pseudonimul Lisa pentru a-i păstrea identitatea ascunsă, a explicat că ea și soțul ei au ajuns la un compromis care le face relația cu adevărat specială. „Acum, am patru alți parteneri, pe doi dintre care îi vedem împreună. Fiecare din noi are, poate, două întâlniri pe lună cu alte persoane”, a afirmat ea.

Totul a început când Lisa avea 18 ani, iar ea și actualul ei soț s-au mutat împreună. Un simplu test publicat într-o revistă, numit „Ce crezi despre monogamie”, i-a făcut să își pună întrebări despre relația lor. Mai ales că amândoi au ales răspunsul „este o așteptare nerealistă”. Totuși, a mai durat un an până să își dea seama că lucrurile erau foarte diferite pentru ei doi.

Când s-au logodit, Lisa spune că s-a „panicat”. Credea că mariajul însemna o relație monogamă și ura ideea de a nu a mai putea simți niciodată senzația primului sărut cu cineva. „Primele săruturi sunt cele mai bune. Idea de a fi monogami însemna că acele lucruri dispăreau, și m-a întristat. Când i-am spus soțului meu, și el a simțit același lucru”, a mai explicat ea.

În cele din urmă, ea și soțul ei au căzut de acord să întrețină relații sexuale și cu alte persoane. Iar totul este spre binele căsniciei, pentru că, spune Lisa, îi ia povara de pe umeri soțului ei. „Câteodată trec luni întregi în care ne întâlnim și facem sex doar între noi, alte dăți, avem trei întâlniri pe săptămână. Tipul de personalitate pe care îl am conduce la relații multiple. Sunt un conector. Am crescut într-o familie foarte mare. Sunt tipul de persoană care are nevoie de foarte multă atenție. Trebuie să vorbesc despre lucruri ca să mă simt mai bine în legătură cu ele.  Este o mare parte din felul în care funcționez. Am multă iubire de oferit (…). Poligamia mă ajută să fac asta fără să-mi pun toate nevoile pe seama soțului meu”, a concluzionat Lisa.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ