O mai știi pe Cleopatra Stratan? Uite cum arată micuța cântăreață care...

O mai știi pe Cleopatra Stratan? Uite cum arată micuța cântăreață care a furat inimile toturor

1615
0
DISTRIBUIȚI

Fata lui Pavel Stratan nu mai e un copil, ci o domnișoară care stârnește admirație celor din jur.

Interpretul a făcut public ă pe contul de Facebook, o fotografie ce i-a surprins pe prietenii virtuali. „Ce a crescut Cleopatra. Unde-i fetița de altădată”, „Cleo, ești superbă”, „Ce frumoasă e”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Cleopatra Stratan, care acum are  aproape 14 ani,  a fost unul dintre copiii minune, care la numai câțiva anișori ajunsese celebră.

Chiar dacă în ultimii ani ea nu a mai apărut atât des în lumina reflectoarelor, oamenii și-o amintesc în continuare ca fiind micuța cu rochie roșie și buline, care cânta cu mare drăgălășenie piesa Ghiță, cu care a făcut furori.

Cleopatra Stratan a fost și este în continuare un fenomen. Ea a câștigat 3 premii MTV, 2 discuri de platină, 3 discuri de diamant și a intrat de 6 ori în Cartea Recordurilor, potrivit libertatea.ro.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ