O mai tii minte pe Geta din „Liceenii”? Cum arată actrița la...

O mai tii minte pe Geta din „Liceenii”? Cum arată actrița la 30 de ani de la apariția celebrului film | FOTO

350
0
DISTRIBUIȚI

„Geta”, iubita lui Ionica din celebrul film românesc „Liceenii”, a împlinit anul acesta 49 de ani. Cesonia Postelnicu s-a dedicat teatrului, fiind angajată la TNB, încercând să-și țină viața personală departe de ochii publicului. 

Actrița a debutat în cinematografie când avea 18 ani, în 1986, cu rolul Getei din filmul „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos. Pelicula a înregistrat un succes nebun în România, iar personajul jucat de Cesonia Postelnicu a fost extrem de îndrăgit de public. Alături de ea, atunci, au mai jucat și actorii Mihai Constantin (în rolul lui Ionică), Ștefan Bănica JR. (Mihai), Tudor Petruț (Șerban) și Oana Sârbu (Dana).

În același an, actrița a jucat şi în filmul „O zi prin București”, regizat de Ion Popescu-Gopo. Au urmat celelalte două filme din seria „Liceenilor”, „Liceenii Rock`n`Roll”, în 1990 și „Liceenii în alertă”, în 1993. A mai jucat în „Semne pe nisip”, regia Nicolas Mason, 1994, „Azucena”, în regia tatălui său vitreg, Mircea Mureșan, în 2005.

Pe pe scena teatrului, Cesonia a jucat în piese precum, „Purificare”, „Idolul şi Ion Anapoda”, „Egoistul”, „Aşteptând la Arlechin”,”Ţăranul Baron” sau „Femeile savante”.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ