O pisică îşi plânge stăpâna moartă de un an de zile. Nu...

O pisică îşi plânge stăpâna moartă de un an de zile. Nu i-a părăsit mormântul de atunci

249
0
DISTRIBUIȚI

Unei pisici din Indonezia ii lipseste atat de mult fosta stapana, incat aceasta sta de un an de zile pe mormant, in speranta ca femeia va reveni.

Mai multi oameni care au zarit felina in cimitirul indonezian au incercat sa o adopte pe aceasta, dar de fiecare data pisica fugea de la ei si revenea la mormant.

In timpul zilei, ea merge la casa stapanei care a murit si este hranita de copiii acesteia, apoi se intoarce la cimitir, unde in fiecare noapte doarme pe mormatul fostei stapane.

„Este atat de trist sa o vedem asa. Abia acum am realizat cat de apropiate sunt animalele de stapanii lor”, a declarat un tanar de 28 de ani care a incercat sa adopte pisica. Desi de un an i s-au tot oferit noi locuinte, pisica este zarita la mormant in fiecare noapte, scrie Daily Mail.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ