O profesoară i-a trimis POZE deocheate elevului de 14 ani. E incredibil...

O profesoară i-a trimis POZE deocheate elevului de 14 ani. E incredibil cum arată (FOTO)

245
0
DISTRIBUIȚI

Stephanie Ferri, o profesoară de 26 de ani din New Smyrna, Florida, şi-a corupt elevul minor, elev în clasa a VIII-a, la o şcoală gimnazială. Ea şi-a dorit o relaţie cu un băiat căruia îi preda la clasă ştiinţe sociale şi a făcut tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

A început prin a-i trimite copilului poze cu ea deocheate, apoi i-a propus să aibă o relaţie sexuală secretă, după orele de curs. Această aventură bolnăvicioasă şi ilegală a durat câteva luni, până la sfârşitul lui februarie, când adolescentul le-a spus totul părinţilor lui. Aceştia din urmă au alertat poliţia, care a arestat-o imediat pe profesoară. Tânăra este acum acuzată de corupere de minori şi acte sexuale cu un minor. De asemenea, soţul ei a dirvorţat de ea.

sursa: b1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ