O româncă, printre cele mai frumoase femei din lume

O româncă, printre cele mai frumoase femei din lume

1689
0
DISTRIBUIȚI

O româncă, în cursa celor mai frumoase modele ale lumii! Elena Matei a fost aleasă pentru ediţia dedicată costumelor de baie a celebrei reviste Sports Illustrated 2017.

Românca are un portofoliu impresionant în industria modei internaţionale: până acum a colaborat cu cele mai prestigioase publicaţii din întreaga lumea şi cu fotografi renumiţi.

elena-matei

”Faptul că am fost selectată la castingul pentru Sports Illustrated este un lucru excepţional si un pas către bine în cariera mea ca model. Sports Illustrated este o revistă foarte importantă care contează enorm în cariera unui model., a declarat românca.

Românca iși dorește ca pe viitor sa continue colaborarea cu prestigioasa publicație. Elena este pasionată de sport si e fan al echipei de fotbal Real Madrid.

Foto: Instagram

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ