O tânără la 27 de ani a văzut toată lumea gratis. Cum...

O tânără la 27 de ani a văzut toată lumea gratis. Cum a reușit

852
0
DISTRIBUIȚI

O tânără de 27 de ani este pe cale să devină femeia care a vizitat toate ţările de pe Pământ în cel mai scurt timp. Cassandra De Pecol se află la doar câţiva paşi distanţă de recordul vizitei a 196 de ţări.

Cassandra De Pecol, o tânără din S.U.A. de 27 de ani, este pe cale să devină prima femeie din lume care a vizita vreodată fiecare ţară de pe Pământ. Aceasta mai are doar 15 ţări de vizitat, până acum vizitând 181 state, începând cu iulie 2015.

133102l

În următoarele 40 de zile, tânăra şi-a propus să spargă recordul mondial pentru cea mai rapidă persoană care a călători în toate statele suverane (plus încă 11 ţări), proiectul începând în iulie 2015, scrie The Independent.

Călătoria a costat aproximativ 200.000 de dolari până în prezent, acesta fiind finanţată aproape în totalitate de către sponsori şi are ca scop promovarea turismului durabil, De Pacol călătorind în calitate de Ambasador pentru Pace în numele Institutului Internaţional pentru Pace în turism.

Pentru mine nu este vorba despre călătorie, este vorba despre destinaţie, îmi doresc să fac ceva impresionant. Asta înseamnă atingerea unui record, câştigare unei cursă sau puterea de a face ceva mai bine decât am făcut înainte. Am ales să-mi trăiesc viaţa într-un mod unic. Un stil de viaţă unde să fac ce vreau, când vreau şi să-i inspir şi pe alţii“, a explicat Cassandra.

Călătoria tinerei a început în Palau, o ţară insulară aflată în Oceanul Pacific, în iulie 2015.

Citeste mai mult: adev.ro/ogkav4

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ