O VEDETA DIN SHOWBIZ A DIVORTAT DUPA 25 DE ANI DE CASNICIE....

O VEDETA DIN SHOWBIZ A DIVORTAT DUPA 25 DE ANI DE CASNICIE. VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA

674
0
DISTRIBUIȚI

Dana Săvuică a surprins de toată lumea cu decizia de a divorţa de soţul ei, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie.

 

Dana_Savuica-1Foto: a1.ro

Zvonurile cu privire la divorţul Danei Săvuică s-au confirmat. Conform unor apropiaţi ai cuplului, Dana Săvuică și-a încheiat socotelile cu soțul ei fără tam-tam. Cei doi au  recunoscut după două luni că nu mai formează o familie.

”Cred că a sosit momentul să spun lucrurilor pe nume. (…) Nu am nimic de ascuns dar mi-am dorit să ies la înaintare atunci cand am simțit că sunt pregatită. În luna decembrie am divorțat pe cale amiabilă, la notar. Motivele le vom ține pentru noi, făcându-ne promisiunea să nu vorbim urât unul de altul întrucât am avut o relație frumoasă, cu dragoste și pasiune, avem un copil frumos și familii care trebuie respectate și protejate. Nu ne-a fost deloc ușor să încheiem relația noastră de 25 de ani. După ce am vândut casa în care am trăit zece ani, eu m-am mutat într-un apartament al familiei mele, urmând să-mi caut o locuință în viitorul apropiat”, a spus Dana.

 

Sursa: evzmonden.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ