Oferta BOMBA de Black Friday. Telefoane Samsung si iPhone la 1 leu

Oferta BOMBA de Black Friday. Telefoane Samsung si iPhone la 1 leu

203
0
DISTRIBUIȚI

Telekom România va derula campania de reduceri de Black Friday în perioada 10-26 noiembrie. Toate telefoanele din oferta companiei vor fi disponibile la 1 leu de Black Friday, la contractarea unui abonament mobil, prin portarea din altă reţea.

„Începând de astăzi, clienții pot opta, în limita stocului disponibil, pentru Samsung Galaxy S8 la prețul de 1 leu (redus de la 3.599 lei) sau Iphone 7 32GB la 1 leu (redus de la 3.299 lei), la portarea în rețeaua Telekom, împreună cu un abonament de servicii mobile Mobil 45, contractat pe o perioadă de 24 de luni, respectiv pentru Samsung Galaxy S7 32GB la prețul de 1 leu (redus de la 2.999 lei) la portarea în rețeaua Telekom, împreună cu un abonament de servicii mobile Mobil 25, contractat pe o perioadă de 24 de luni sau pentru Huawei P10 lite la prețul de 1 leu (redus de la 1.299 lei) la portarea în rețeaua Telekom, împreună cu un abonament de servicii mobile Mobil 17, contractat pe o perioadă de 24 de luni, precum și multe altele.

De asemenea, o gamă variată de smartphone-uri vor fi disponibile la prețul de 1 leu fără portare, împreună cu abonamentele de servicii mobile încheiate pe 2 ani, cum ar fi: LG K4 2017 împreună cu abonamentul Mobil 10, HTC Desire 650 cu Mobil 13 și Nokia 5 împreună cu Mobil 17”, se arată într-un comunicat al Telekom.

Promoţia se adresează şi clienţilor care preferă cartelele preplătite, care vor putea cumpăra smartphone-uri la preţuri speciale, cu reduceri de până la 80% din preţul la liber.

Grupul Telekom România, care înglobează fostele Romtelecom şi Cosmote România, a anunţat, joi, venituri şi profit brut în scădere pentru primele nouă luni ale anului.

sursa: economica.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ