Oferta șocantă pentru turiști: Vacanță cu sex nelimitat și droguri pe o...

Oferta șocantă pentru turiști: Vacanță cu sex nelimitat și droguri pe o insulă exotică

127
0
DISTRIBUIȚI

O vacanţă cu totul neobişnuită: dezmăţ fără limite, sex, droguri, alcool pe o insulă privată.  Asta este propunerea unei firme columbiene care se ocupă de călătorii organizate.

Compania a făcut un video promoţional care a stârnit o adevărată furtună mediatică. În imagini apare un turist la bordul unui iaht de lux, alături de mai multe femei. Ideea principală este că în această vacanţă ai parte de sex nelimitat inclus în preţ.

În a doua zi de intinerariu se specifică că turistul poate petrece jumătate de oră cu 16 femei în același timp, potrivit dailystar.co.uk.

În clip sunt promovate şi consumul de droguri, alcool, “surprizele sexuale”. De asemenea, toate mesele sunt incluse, iar drumul de la aeroport până pe iaht este plătit de organizator.

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ