Olimpică notată cu 3,40 la Capacitate. Nota uriasă primita după contestaţie

Olimpică notată cu 3,40 la Capacitate. Nota uriasă primita după contestaţie

223
0
DISTRIBUIȚI

O elevă olimpică din judeţul Gorj a avut un adevărat şoc când şi-a văzut nota la proba de Limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională. Adriana Mihaela Sgurescu, care a absolvit Şcoala Gimnazială din Albeni, a fost notată cu nota 3,40 la Limba si literatura română.

Aceasta a fost bulversată pentru că se aştepta la o notă foarte mare. Ea a depus contestaţie, iar nota a fost majorată cu şase puncte. Lucrarea a fost recorectată şi s-a constatat că s-a comis o greşeală de către profesorul evaluator. Lucrările elevilor din Gorj au fost corectate de către profesorii din judeţul Hunedoara.

Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a spus că nota a fost transcrisă greşit din borderou: „Când s-au afişat rezultatele, fata fiind olimpică, elevă de 10 la Albeni, am sunat şi s-a verificat pe lucrare, în baza de date. S-a transcris greşit din borderou o altă notă.

S-au uitat la alt număr de lucrare şi au pus nota altei lucrări. Nu ai cum să greşeşti cu atât. Nu este normal ca un copil să treacă printr-un asemenea stres”. Aceasta a mai precizat că profesorul care a greşit nu va mai avea dreptul să corecteze lucrări timp de 5 ani şi riscă chiar diminuarea salariului. Adriana Mihaela Sgurescu a reprezentat judeţul Gorj la Olimpiada Naţională „Universul Cunoaşterii prin lectură“ .

sursa: adevarul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ