A oprit pe centură pentru sex şi a dat peste o prostituată...

A oprit pe centură pentru sex şi a dat peste o prostituată celebră! Ce răspuns a primit când a vrut să achite cu cardul.

71
0
DISTRIBUIȚI

Dacă marea majoritate a românilor folosesc cardul, nu acelaşi lucru se poate spune despre prostituatele de pe centura care nu acceptă acest tip de plată. Pentru că nu au un POS, prestează numai pe bani gheaţă.

Un astfel de exemplu este o tânără din Feteşti care a refuzat să facă un client fericit prin tehnici specifice, şi asta pentru că dorea să plătească cu cardul. Bărbatul a oprit maşina pe marginea drumului, iar fata, care este de mult o vedetă pe internet din cu totul alt motiv, s-a urcat în autoturism. ”Sunt la produs. 300 de lei oralul (30 lei noi-n.r.)”, i-a spus prostituata şoferului. Acesta i-a replicat că cere prea mult şi că a găsit şi la 5 lei. ”Eşti nebun, cum 5 lei. Pe suc şi pe chipsuri am dat 10 lei. Nici nu mă gândesc”, i-a spus prostituata. Glumeţ din cale afară, bărbatul a sfătuit-o să manânce natural, ceapă, brânză, nu chimicale. După câteva minute,  a mai lăsat din preţ. ”20 de lei”, a spus ea. Bărbatul a fost mulţumit, dar i-a spus că nu are bani la el şi că poate să plătească cu cardul.

Prostituata nu a vrut , aşa că a coborât din maşină, sperând că va găsi un client cu bani gheaţă. Fata este celebră pe internet, şi asta pentru că a postat mai multe clipuri în care dansează de mama focului. Mulţi o ştiu, şi nu pentru că ar fi apelat la serviciile ei, ci pentru că îi urmăresc postările şi comentează, câteva dintre filmuleţe având peste 10.000 de vizualizări.

sursa: cancan.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ