OVIDIU ANTON A REFUZAT SA CANTE ALATURI DE MOLDOVA LA EUROVISION

OVIDIU ANTON A REFUZAT SA CANTE ALATURI DE MOLDOVA LA EUROVISION

685
0
DISTRIBUIȚI

Ovidiu Anton a refuzat propunerea venita din partea vecinilor de peste Prut de a canta cu reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision. Invitatia i-a fost facuta dupa ce tara noastra a fost eliminata din cauza datoriilor acumulate de televiziunea publica.

anton

Artistul a apreciat gestul fratilor de peste Prut si a motivat refuzul spunand ca nu doreste sa afecteze in vreun fel prestatia reprezentantei Republicii Moldova. Finalistul a mai precizat pe contul sau de facebook ca oricat de mult a visat sa cante la Eurovision nu poate accepta sa limiteze succesul altui concurent.

TVR are o datorie de peste 16 milioane de euro catre EBU. Ultima rata, in valoare de 250 de mii de euro, a fost achitata in luna ianuarie. Atunci TVR a anunţat că nu mai poate susţine viitoarele rate.

EBU a cerut statului roman o garantie ca datoria va fi platita, iar TVR va continua sa existe şi sa isi desfasoare activitatea. Concursul european se va desfasura in perioada 10 -14 mai la Stockholm, in Suedia.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ