Parintii cu chip de monstru! Si-au violat si torturat fiica de 12...

Parintii cu chip de monstru! Si-au violat si torturat fiica de 12 ani, iar motivul e aberant: „Mai bine facem noi asta decat vreun…”

189
0
DISTRIBUIȚI

Parintii si-au supus fiica de 12 ani la chinuri de neimaginat. Cei doi au fost trimisi recent dupa gratii, dupa ce si-au torturat si violat propria fiica. Motivul pe care acestia l-au oferit pentru gesturile lor socante a reusit sa ii lase pana si pe anchetatori fara cuvinte.

Acum, parintii fetei de 12 ani risca sa stea dupa gratii cate 15 si, respectiv 17 ani, pentru faptele lor de o cruzime fara margini. Povestea acestei familii a reusit sa socheze intreaga planeta, odata ce a fost descoperit adevarul. Mama copilei de 12 ani a fost identificata de catre procurori doar sub numele de Olga A., iar familia ei e originara din Rusia. Faptele celor doi parinti au fost catalogate drept extrem de grave si ei au primit o pedeapsa foarte mare din partea judecatorilor.

Cei doi parinti si-au violat in repetate randuri fiica de 12 ani si au motivat gestul intr-un mod aberant. Oamenii le-au spus politistilor ca „mai bine facem noi asta decat vreun maniac”, dar si ca „isi pregatesc fiica pentru viata de adult”, atunci cand au fost gasiti si arestati.

Totodata, fiica celor doi era supusa la tot soiul de perversiuni, iar totul a durat cateva luni, pana cand acestia au fost trasi la raspundere pentru faptele lor. Parintii au inceput sa isi violeze si chinuie propriul copil din luna decembrie a anului 2016 si pana in luna martie din 2017.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ