Pariu că nu ghiceşti cine este? O mare vedetă a ajuns de...

Pariu că nu ghiceşti cine este? O mare vedetă a ajuns de nerecunoscut

294
0
DISTRIBUIȚI

Prea multe operaţii estetice, prea mult botox sau machiaj greşit? Care să fie motivul pentru care o mare vedetă este complet de nerecunoscut.

Este vorba de actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani), care  este soţia lui Michael Douglas (73 de ani). Ea a fost de neercunoscit la un eveniment monden care a avut loc recent la Londra.

Toată lumea o ştia drept una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood. Însă, în pozele de la gala londoneză, Zeta pare o femeie banală, cu nasul mai urât, pomeţii mai marcaţi, ochii mai mici. Gurile rele spun că precis a făcut prea multe proceduri estetice ca să scape de riduri. Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară.

Ea a trecut prin momente foarte grele când soţul său s-a luptat cu cancerul la gât în 2013. Starul a mărturisit că a făcut cancerul de la sexul oral. Acest lucru a supărat-o foarte mult pe Catherine Zeta-Jones, care a vrut să divorţeze de el. Michael Douglas a reuşit cu mare greutate să o împace şi să o facă să renunţe la despărţire. I-a cerut iertare de nenumărate ori şi abia a reuşit s-o calmeze după ce i-a dăruit un colier cu platină şi diamante de 40.000 de dolari (137.000 de lei). Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună doi copii, Dylan (16 ani) şi Carys (14 ani).

sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ