PATRU SURORI AU SOCAT O LUME INTREAGA CAND S-A AFLAT CUM FACEAU...

PATRU SURORI AU SOCAT O LUME INTREAGA CAND S-A AFLAT CUM FACEAU BANI

1339
0
DISTRIBUIȚI

Statul mexican, Tabasco, a devenit cunoscut prin numarul foarte mare de rezidente fara un loc de munca stabil, dar cu venituri uriase dintr-o practica foarte cunoscuta printre locuitori.

627x0FOTO dailymail.co.uk/Francisco Palmas

Patru femei, surori, au ajuns sa castige sume fabuloase din inchirierea pantecelor. Ele devin mame surogat pentru cei care isi doresc foarte mult un copil. Cele patru surori necasatorite sustin insa ca durerea pe care o suporta merita fiecare banut, intr-o tara in care singurele lor optiuni ar fi prostitutia sau barmanite, iar banii nu le-ar ajunge decat pentru manacare. Clientii sunt in general europeni care isi doresc cu nerabdare sa devina parinti, iar pentru asta sunt gata sa le ofere sume pe care in mod normal le-ar castiga in 20 de ani.

Potrivit Daily Mail, ele nu sunt doar simple purtatoare, hranesc bebelusii dupa nastere timp de zece zile, timp in care cereaza legaturi emotionale cu copiii nou nascuti. Practica surorilor de a fi mame surogat a inceput dupa ce una dintre ele a descoperit afacerea „Inchirieaza un pantec” in anul 2013.

Sumele pe care le castiga cele patru surori sunt o nimica toata intr-o industrie care se ridica la 115 milioane de euro pe an. Cea mai mare parte din acesti bani revin agentiilor, care solicita si 62.000 de euro pentru servicii si platesc femeile cu doar 13.000 pentru fiecare sarcina.

Citeste mai multe pe adevarul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ