PE CE LOC S-A CLASAT LAURA BRETAN IN FINALA CONCURSULUI „AMERICA’S GOT...

PE CE LOC S-A CLASAT LAURA BRETAN IN FINALA CONCURSULUI „AMERICA’S GOT TALENT”

816
0
DISTRIBUIȚI

Emotiile au luat sfarsit pentru romanca noastra, Laura Bretan, calificata in finala concursului de talente din Statele Unite ale Americii.

ct-laura-bretan-on-americas-got-talent-20160913

Castigatorul a fost ales in urma voturilor telespectatorilor, insa, din pacate, romanca noastra nu a reusit sa intre in top 5 finalisti, spre dezamagirea fanilor ei. Gala a fost transmisa de NBC, iar favoritii americanilor au fost: Sal Valentinetti, Jon Dorenbos, Grace VanderWaal, Brian Justin Crum si The Clairvoyants.

La final, Grace VanderWaal, o fetita de doar 12 ani, a fost anuntata drept marele castigator al editiei cu numarul 11 de la America’s Got Talent. Grace, denumita deja noul star al Americii, canta la ukulele si isi compune singura melodiile.

In cea de-a doua noapte,  Laura a cantat  in colaborare cu Il Volo, un grup italian de classical crossover format din tenorii Piero Barone si Ignazio Boschetto si baritonul Gianluca Ginoble.

Laura a reusit sa cucereasca cu vocea sa publicul de peste ocean, dar si juriul inca de la preselectii, unde, in urma butonului auriu a fost trimisa direct in semifinala, la fel ca si la editia din Romania a concursului.

In varsta de 14 ani, Laura s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani. Dupa ce se va incheia, show-ul din Statele Unite, Laura a anuntat, ca vrea sa revina in Romania, pentru a sustine niste concerte caritabile.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ