PE TIMP DE IARNA FRUCTELE EXOTICE SUNT COMORI PENTRU FRUMUSETE

PE TIMP DE IARNA FRUCTELE EXOTICE SUNT COMORI PENTRU FRUMUSETE

2079
0
DISTRIBUIȚI

La vreme de iarnă fructele exotice sunt co­mori de sănătate şi frumuseţe.

imagini-cu-fructe-exotice

 

Proas­pete, parfumate şi pline de vitamine, fructele exotice fac demonstraţie de competenţă, pe orice obraz.

Ananasul

ananas_sa-crop-644x416
Fruct magic, la miros şi la gust, de­ţine în plus şi puterea de a cu­răţa tenul în profun­zime, ca în marile sa­loane de frumu­seţe. El „curăţă” delicat pielea de stra­tul de celule moarte, şi des­coperă pielea „nouă”, hidratată şi stră­lucitoare. Cum procedaţi? Turnaţi pe o bucată de vată puţin suc proaspăt stors de ananas, ungeţi-vă faţa curată cu el, şi lăsaţi să ac­ţioneze până la 10 minu­te. Clătiţi apoi cu apă căl­duţă.

Kiwi

Hardy-Kiwi-Comparison-3
Verde precum smaral­dul, fructul de kiwi exer­cită aceeaşi energie natu­rală şi asupra pielii. Alegeţi un kiwi copt, decojiţi-l şi tă­iaţi-l felii. Pe faţa şi gâtul proaspăt spălate, masaţi câte o felie de kiwi cu mişcări circulare (din­spre interior către exte­rior), timp de câ­teva minute. Spăla­ţi-vă apoi şi pulve­ri­zaţi-vă cu apă mine­rală.

Banane si Portocale

a-sosit-toamna-banane-si-portocale_151bc1fa315eae

Parfumul şi moliciunea bananei, com­binate cu aroma şi culoarea de aur roşu a portocalelor, produc împre­ună o magie desăvârşită asupra obrazului. Culoarea şi gustul sunt la fel de tari ca şi vitaminele. Ce face bine la suflet face bine şi la obraz. Prin urmare: pa­saţi într-un bol de por­ţe­lan o jumă­tate de banană bine coaptă, cu fur­culiţa, apoi adău­gaţi o lingură de suc proaspăt de portocale, o lingură de miere şi câ­teva picături de ulei de migdale. În­tindeţi masca pe faţă, pe gât, şi lăsaţi să ac­ţioneze 15-20 de mi­nute. Clăti­ţi-vă cu apă călduţă şi aplicaţi crema dvs. obişnuită de zi.

Avogado

avocado-autmillennium.org_.nz_
Pentru piele uscată, ridată, mai ales pe vreme friguroasă, o mască cu avo­cado face minuni. Fruct-le­gu­mă cu pulpă un­toasă, intră în piele şi o hră­neşte pe loc. Decojiţi o ju­mătate de avo­cado bine copt şi pasaţi-l cu furculiţa. Adău­gaţi o lingură de frişcă natu­rală (din smân­tână) şi ames­tecaţi bine, până se trans­formă într-o cremă. Aplicaţi preparatul pe faţă, lăsaţi să acţio­neze 20-25 de minute, apoi spălaţi-vă cu apă călduţă.

Sursa: formulasAS.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ