Pensia lui Gabriel Oprea CREȘTE CA FĂT FRUMOS: De 10 ORI într-un...

Pensia lui Gabriel Oprea CREȘTE CA FĂT FRUMOS: De 10 ORI într-un an. WOW! La cât a ajuns acum

265
0
DISTRIBUIȚI

Gabriel Oprea, general, fost vicepremier și fost ministru al Internelor și al Apărării, este unul dintre cei mai bine plătiți pensionari din România. Pensia lui a crescut de zece ori într-un an, informează bugetul.ro.

Conform ultimei declarații de avere, cea din 2016, Oprea a încasat 73.140 de lei doar de la Casa de Pensii a Ministerului Apărării. Asta înseamnă că fostul vicepremier ia, lunar, 6.095 de lei.

Declarația de avere din 2015, însă, arată că Oprea primea la acea vreme o pensie anuală de 7.349 de lei, adică 612 lei pe lună.

Practic, într-un an, pensia specială a lui Gabriel Oprea a sărit de la 612 lei la 6.095 de lei, precizează bugetul.ro. Asta dacă Oprea nu cumva și-a completat greșit propriile declarații de avere…

Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină. De asemenea, el e acuzat de abuz în serviciu în dosarul DIPI, cu prejudiciu de 400.000 de lei.

sursa: b1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ